Hotels in Frankfurt

Tijdens je verblijf in Frankfurt is een aangenaam verblijf erg belangrijk. Er zijn over het algemeen veel luxe vier sterren hotels in Frankfurt en deze zijn dan ook vaak niet goedkoop. De kwaliteit van de hotels daarentegen ligt in vergelijking met andere steden van Duitsland erg hoog, ook bij de wat minder luxe hotels. Belangrijk om in de gaten te houden is dat de prijzen rondom Oktoberfest vaak een stuk hoger liggen. Naast hotels heeft Frankfurt ook appartementen, jeugdherbergen en pensions waar je kunt verblijven.
Luxe hotels

In Frankfurt zijn er heel wat luxe hotels waar je kan overnachten tijdens je stedentrip. Een van de meest luxe hotels in Frankfurt is het Villa Kennedy hotel. Dit 5-sterren hotel ligt dichtbij het centrum en is zelfs voorzien van een zwembad. Een ander luxe hotel dat zeer hoog scoort, is het Sofitel Frankfurt Opera hotel. Dit 5-sterren hotel ligt aan een prachtig parkje met een meer. Dé perfecte plek om helemaal tot rust te komen dus! Het derde luxe hotel is het Jumeirah Frankfurt hotel. Dit hotel heeft een zeer moderne uitstraling. Dit hotel ligt zeer dicht bij de winkelstraten van Frankfurt.

Goedkope hotels

Naast de vele luxe hotels in Frankfurt vind je ook veel goedkopere manieren om in Frankfurt te verblijven. Een weekendje weg naar Frankfurt hoeft helemaal niet duur te zijn. Naast hotels biedt Frankfurt namelijk ook appartementen, jeugdherbergen en pensions. Ook zijn er verschillende hotels, waar je voor c.a. €50,- een overnachting kan boeken.