Stedentrip Frankfurt

Wanneer je er eventjes helemaal tussenuit wil, is een stedentrip naar Frankfurt zeker een aanrader. Frankfurt is een bijzondere stad, die je ontzettend veel te bieden heeft. Of je nu houdt van cultuur, voetbal, uitgaan of winkelen; het kan allemaal. Frankfurt is een zeer veelzijdige stad. Zo heeft Frankfurt, naast veel moderne gebouwen, ook een prachtig historisch centrum. Daarnaast kan je tijdens je bezoek aan Frankfurt ook een romantische vaart maken over rivier de Main.

Naast het bezoeken van bezienswaardigheden, kun je tijdens je stedentrip ook heerlijk eten in Frankfurt. Naast de lokale kost, als bier en worst, heeft de stad ook heel veel andere heerlijke gerechten te bieden. Ben je op zoek naar een goed restaurant in Frankfurt? Klik dan hier!
Activiteiten in Frankfurt

Ben je op zoek naar een leuke bestemming voor je stedentrip en wil je niet zo ver hoeven reizen? Dan is Frankfurt dé bestemming voor jou! Frankfurt is een enorm veelzijdige stad. Zo kan je genieten van heerlijk eten, mooie architectuur, een tal van winkelstraten en vooral: gezellige mensen! Voor de cultuurliefhebbers onder ons heeft Frankfurt ook een tal van musea en theaters. Ga jij liever uit? Ook dan is Frankfurt the place to be! In Frankfurt zijn er namelijk heel wat clubs waar jij de hele avond uit je dak kan gaan. Bovendien is Frankfurt de geboorteplaats van de techno, dus ook hier zal in deze Duitse stad ook geen gebrek aan zijn!

 

Bijzondere stad

Frankfurt kent een bijzondere geschiedenis die je gedurende je stedentrip gegarandeerd tegen zult komen. In de prachtige oude stadskern vind je een bijzondere combinatie van moderniteit en historie. Een stedentrip naar Frankfurt zal je dan ook gegarandeerd verrassen. Naast het pure stadsleven kent de stad ook een aantal parken en een prachtige rivier, de Main.