Uitgaan in Frankfurt

Wat is een goede avond zonder een paar drankjes aan de bar? Het nachtleven van Frankfurt kenmerkt zich vooral door de vele barretjes, biergartens en cafés die ook ‘s avonds en ‘s nachts nog tot laat open zijn. Ervaar de hartelijkheid van Frankfurt en maak een praatje in een van de sfeervolle kroegen van Frankfurt. Uitgaan in Frankfurt kan natuurlijk ook op een andere manier. Zo is het theater, de opera of het toneel erg populair. Het jongere publiek in Frankfurt is echter vaker te vinden in clubs en discotheken, die je vooral in het centrum, de Innenstadt, veel tegenkomt. Kortom: Frankfurt kent een bruisend nachtleven waar er voor ieder wel wat wils is!
Bekijk de aanbevolen uitgaansgelegenheden per wijk

Altstadt
  • Rote Bar: in deze bar, die aan de Altstadt grenst kan je kiezen uit een breed assortiment drankjes. We raden je aan om voor een heerlijke cocktail te kiezen!
  • ZouZou: een andere bar, die in de Altstadt ligt is ZouZou. Hier kan je zowel van een biertje als een lekkere cocktail genieten.
  • Velvet Club: dit is een van de populairste discotheken in Frankfurt. Let op: Velvet Club is alleen op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag geopend.
Innenstadt
  • Jazzkeller: In het noord-westen van de binnenstad bevindt zich de Jazzkeller. Dit is een gezellige bar waar uitsluitend Jazz-muziek gedraaid wordt. De bar is voorzien van houten tafels en stoelen, zodat je heerlijk kan genieten van de muziek onder het genot van een biertje!
  • The Gatsby Bar: ben je op zoek naar een cocktailbar waar je heerlijk van muziek kan genieten? Dan is de Gatswby Bar perfect voor jou! Voor de liefhebbers heeft de bar ook een aantal waterpijpen beschikbaar.
Westend
  • Jimmy’s bar: Jimmy’s bar is gelegen in het zuidelijke deel van Westend. De bar heeft een chique uitstraling door de vele details en de luxe leren stoelen.
  • Kameha Suite: Dit restaurant is gevestigd in een prachtig historisch pand. Het restaurant heeft zowel een loungegedeelte als een restaurantgedeelte. Wanneer je in dit restaurant zit ben je omringd door luxe!
  • La Scuderia: typerend voor Westend zijn de vele Italiaanse restaurants. Zo ook La Scuderia. Hier kun je heerlijk genieten van een heerlijke pasta, pizza of een goed stuk vlees. Met lekker weer kan je ook buiten op het terras eten!
overig
  • Bar Lemons and Limes: ga je met het vliegtuig naar Frankfurt? Dan is deze bar zeker een bezoekje waard! De bar bevindt zich in het Sheraton hotel bij de luchthaven. Naast heerlijke cocktails kun je er ook verrukkelijke pretzels krijgen!
  • SKY club: aan de Dusseldorferstrasse ligt de discotheek SKYclub. Let op: deze club is alleen geopend op vrijdag en zaterdag!